Showcase

Een selectie van ons werk

Hieronder kunt u enkele voorbeelden zien van websites die Webgebouw heeft gerealiseerd.

Safe Deposit Nederland

Safe Deposit biedt beveiligde waarde-opslag aan in de voormalige goudkluizen van de Hollandsche Bank Unie in Rotterdam.

 

In een safeloket kunt u uw edelmetalen, sieraden, belangrijke documenten en andere waardevolle bezittingen veilig bewaren.

 

Bewaart u uw waardevolle spullen of documenten liever niet thuis? Huur een kluis bij Safe Deposit Nederland en berg daar uw zaken veilig op.

 

Kapsalon Deniz

Kapsalon Deniz is een professionele Turkse kapsalon, met veel Aziatische technieken.

 

Voor klanten bieden zij een mooi momentje om te ontspannen en zich klein beetje laten voelen als of ze even op vakantie zijn. Met een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrank uiteraard, en ook met altijd wat hapjes op de tafel.

 

Hendrik van der Ham

Als eigenaar van BRIDGES2000 bouwt en verhuurt Hendrik van der Ham bruggen in Nederland, waarbij aannemingsbedrijven, overheden en evenementen-organisaties de klanten zijn.

 

In zijn boeken helpt hij de lezer aan een ander perspectief.

 

Hendrik: "Alles gaat steeds sneller. We worden overspoeld met informatie. Tijd is kostbaar. Op de drempel tussen twee kamers zie ik een andere manier van leven. Daarom bouw ik nu bruggen."

10PAST10

Bij 10PAST10 kunt u gemakkelijk, snel en veilig nieuwe en tweedehandse horloges kopen van topmerken zoals Rolex, Breitling, Panerai en Audemars Piguet.

 

Op dit moment fungeert de website als portaal die doorlinkt naar het volledige aanbod van exclusieve horloges op Chrono24.

 

Binnenkort zal de volledige website gelanceerd worden.

Educatieve Uitgeverij Kinheim

Educatieve Uitgeverij Kinheim geeft aanvullend en verdiepend materiaal voor het basisonderwijs uit.

 

Uniek aan de uitgaven is dat leerlingen er zelfstandig mee kunnen werken, in hun eigen tempo en op hun eigen manier. De uitgaven zijn geschikt voor leerlingen van alle niveaus, ook voor zorgleerlingen die extra oefening kunnen gebruiken en hoogbegaafde leerlingen die extra uitdaging kunnen gebruiken.

 

Op dit moment is de nieuwe website van Kinheim in ontwikkeling, en zal spoedig worden gelanceerd.